Duinroosstraat 34
5761 GH Bakel
06 40618730

www.restart.nu

Wie ben ik?

Mijn naam is Henriëtte Janssen. Ik ben werkzaam als docent onderwijskunde en studieloopbaanbegeleider in het HBO. Daarnaast begeleid ik studenten in zelfonderzoek en verandertrajecten. Ik verzorg communicatie- en coachtrainingen.

Ik heb de postuniversitaire opleiding tot ZKM-consultant/coach gevolgd. Het ZKM-zelfonderzoek is geschikt voor iedereen die zijn zelfinzicht wil vergroten en meer greep wil krijgen op zijn leven/studie.

Andere relevante opleidingen:
-Coach/trainer. (Eindhoven: Fontys Pabo)
-Oplossingsgericht coachen ( Frederike Bannick: Amsterdam)

Jongeren en jong volwassenen zijn kwetsbaar. Ze moeten vaak op jonge leeftijd keuzes maken m.b.t profielkeuze en vervolgopleiding. Het komt regelmatig voor dat jongeren vastlopen door persoonlijke problemen en/of studieproblemen.

Ik vind het geweldig om te zien als jij na een begeleidingstraject weer in staat bent om goede keuzes te maken en daardoor in beweging komt!

Herkenbare situatie?

Bel voor een oriënterend gesprek.

Henriëtte Janssen

ZKM-consultant/coach
06 40618730